Om oss

Om oss

Vi föddes 2008 ur passionens eld

Passionen för det tryckta ordet och den fria tanken.

Vi älskar vårt arbete och uppskattar förmånen att få göra just det vi älskar. Att få träffa människor med idéer och ha förmågan att förverkliga dem. Vi brinner för trycksaker, kameror och grafisk utformning.


Trots att företaget är ungt, har vissa av oss arbetat i över 30 år med grafisk produktion. Det gör att vi nu har ett fantastiskt  samarbete med duktiga tryckerier, produktionsbolag och andra samarbetspartners, när arbetet så kräver.


Vad du än vill ha gjort ger vi oss inte förrän du är nöjd, och vi är med dig hela vägen.


Ulf BengtssonDet här är cbccom


Vi startade som en layout- och originalbyrå. Efterfrågan på andra tjänster gjorde att vi snart fick utöka vår verksamhet och varje nytt uppdrag gav oss nya erfarenheter och ovärderliga kunskaper.  Idag är vi glada att kunna erbjuda ett rikt och varierat utbud av tjänster och produkter till ett mycket konkurrenskraftigt pris. 


Vi finns och verkar i Stockholms norra förort, Staden på landet - Täby. Detta har inte hindrat oss från att hjälpa företag i Borlänge, Ungern och Vanda i Finland. Det är det fina med den nya digitala tekniken.


Vi verkar för en renare miljö. Vi tror på närproducerat och korta distributionsled för att minska utsläppen. Vi samarbetar därför med tryckerier i olika delar av vårt avlånga land.


Vi har inga dyra lokaler, inga tjänstebilar, inga bonusar och ingen representation. Vi gör ingen reklam och ger inte bort fina presenter. Vi gör helt enkelt allt för att producera ett arbete så billigt, bra och snabbt som möjligt.


Vill du testa oss? Hos oss kostar en offert ingenting.